Trajectòria professional
Jordi Juanet - Boni - va començar la seva carrera professional l'any 1982 conjuntament amb Ramon Muñoz, Caroli, formant el duo Boni & Caroli, amb el qual van realitzar 5 espectacles de teatre-circ, entre els que destaca "SIDE-CAR". L'any 2000, desprès de presentar els seus espectacles en nombrosos països d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica, es van dissoldre per seguir la seva trajectòria per separat.

Ja en solitari, Boni ha seguit la seva carrera professional presentant un número titulat "RECITAL" i, conjuntament amb la companyia "La Família Ramírez" han representat, de l'any 2001 al 2003, l'espectacle "TRES MILLOR QUE DOS", amb el qual van participar en nombrosos festivals d'Espanya i França, i van rebre el premi al millor espectacle de circ als festivals: "Feria de Teatro de Valladolid", "Umore Azoka de Leioa" i "Coup de Chauffe a Cognac" França.

Un cop acabada l'etapa amb "La Família Ramírez", va participar en el 8è Circ d'hivern amb l'espectacle "La Plaça dels Prodigis", a l'Ateneu Popular de 9barris, amb el qual van tenir un gran èxit de crítica i públic.

L'any 2004 presenta el seu primer espectacle, de llarga durada, com a solista, titulat "IN SITU", amb el qual ha actuat en nombrosos festivals i programacions de Catalunya, Espanya i Europa.

L'any 2006 comença la seva etapa de director artístic, dirigint el combinat de Circ nº 30 de l'Ateneu de 9 Barris, així com l'espectacle "Benvinguts a Strómboli" de la companyia Solfasirc.

El mes de maig del 2009 presenta al Teatre Nacional de Catalunya l'obra "LA TROUPE, CIRC A TOT RITME", de la qual n'és el creador, director i presentador.

El 24 d'octubre de 2009 estrena l'espectacle "BACKSTAGE" al Teatre Ca l'Estruch de Sabadell.

El 24 de setembre de 2010 estrena el seu nou espectacle per a tots els públics "A2BANDES"