• Gènere: Teatre / Circ
  • Tipus de públic: Tots els públics
  • Durada: 60 minuts
  • Espai de representació: Carrer i/o Sala

Sinopsi
Desprès del tancament inesperat d’un important cabaret de luxe a Rio de Janeiro, 2 artistes guapos, simpàtics i encantadors, decideixen continuar amb l’espectacle, tot i la negativa del cos de ballarines. Per completar la companyia, incorporen a “dues joves promeses”: el barman i el noi dels encàrrecs. I quan un grup d’elegants crea un cabaret anomenat Elegance només podem esperar “elegància” a dojo.

Sí, senyores i senyors, el show dels Elegants és dels més guapos i sinó, esperin a veure el fabulós número del trapezi triple, seducció 100% per a tots els gèneres i públics. El barman aconsegueix realitzar el seu somni i el petit i rabassut noi dels encàrrecs es converteix en el monociclista més arriscat i més divertit de tots, buscant la complicitat del públic en cada una de les seves entrades, en el rol del còmic de cabaret que ,per la seva naturalesa, li han atorgat.

Amb una original posada en escena, els 4 elegants aconsegueixen en tot moment l’atenció del públic, amb una successió de números de gran nivell, combinant diferents tècniques de circ com ara el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i verticals, tot amanit amb l’humor i l’alegria que els caracteritza.

Cabaret Elegance omplirà places i teatres, de dia i de nit, amb molt glamour, bon humor, elegància i circ, sobretot molt circ!